Beheer van de verlichting - Project Godfried van Bouillon

Het project Godefroid van Bouillon omvat de heropbouw van een centrum voor de persoonlijke en beroepsgerichte begeleiding van jongvolwassenen. Het gebouw vertoont een hoog energierendement (passiefbouw). Het lichtbeheer vormt een uitermate belangrijk aandachtspunt.

Gegevens van het project

Aangemeen

  • Adres: Godefroid van Bouillonstraat 57, 1210 Brussel
  • Bestemming: Begeleidingscentrum voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
  • Type werken: Nieuwbouw
  • Oppervlakte: 250 m²
  • Oplevering van de werken: Oktober 2016
  • Voorbeeldgebouw: Laureaat 2012 [191]

Project team

  • Bouwheer: Gemeente Sint-Joost-Ten-Node
  • Architecteen: Consortium XVDH architecture + BROUAE
  • Studiebureau: BROUAE
  • Aanneemer: Gillion construc

Overzicht

Plannen van de voor- en achtergevel

Plattegrond van de begane grond, van de eerste verdieping en sectie van het gebouw

© XVDH et BROUAE
© XVDH et BROUAE
© XVDH et BROUAE

Meer weten

De infofiche "Voorbeeldgebouwen" die een beknopt overzicht geeft van de milieukenmerken van het project, kan worden gedownload via de volgende link:

Godefroid de Bouillon

Meer informatie over het verlichtingbeheer binnen het Goderfroid de Bouillon-project kunt u vinden op de volgende pagina:

Bijgewerkt op 15/06/2017